Panostamme raudanlujaan osaamiseen ja kasvuun: Sami Isoaho mukaan johtavaksi asiantuntijaksi

Panostamme raudanlujaan osaamiseen ja kasvuun: Sami Isoaho mukaan johtavaksi asiantuntijaksi

Not Bad Securityn ensimmäinen tilikausi alkaa olla maalissa. Ja mikä vuosi tämä onkaan ollut! Keväällä käynnistynyt liiketoimintamme, joka keskittyy Suomen tasolla ainutlaatuisesti Microsoft-pilvialustojen ja hybridiratkaisujen tietoturvaamiseen, on edennyt strategian mukaisesti. Kulunut vuosi on pitänyt sisällään laajan kirjon hankkeita, ratkaisutoteutuksia ja advisor-liiketoimintaa kaiken kokoisille yrityksille ja organisaatioille. Asiantuntijayrityksissä pari ensimmäistä vuotta ovat aina vahvasti etsikkoaikaa, joten olen äärimmäisen iloinen siitä fokuksen tasosta ja kyvystä jonka olemme kyenneet itseltämme lunastamaan jo nyt.

Kuluva vuoden aikana avainsanoja hankkeissa ovat olleet mm. Zero Trust, multicloud-tietoturva, FIDO2-avaimet, passwordless, päätelaitteiden hallinta ja suojaaminen sekä Microsoft Sentinel.

Olemme nyt valmiit ottamaan seuraavan kasvuaskeleen, kun Sami Isoaho aloittaa Not Bad Securityn johtavana tietoturva-asiantuntijana 1. joulukuuta. Sami tuo mukanaan kahden vuosikymmenen tietoturvakokemuksen, ja sen myötä äärimmäisen kattavan ja syvällisen ymmärryksen Azure- ja muista Microsoft -tietoturvaratkaisuista. Aiemmin Sami on toiminut mm. Loihde Trustilla johtavana pilviarkkitehtina.

Samin omin sanoin:

”Olen todella innoissani mahdollisuudesta päästä suurien gurujen oppiin. Siitä onkin jo aikaa, kun viimeksi saattoi pomolta oppia teknisistä asioista.Olen ollut Jussin ja Kujiksen fani vuosia. Aivan mahtavaa päästä Suomen kovimman MS-tietoturvan rajuun sisäpiiriin.”

Samin tavoitat täältä:

Sami Isoaho

Sami Isoaho

Lead Specialist
sami.isoaho@notbadsecurity.com
+358 40 555 9955

Jatkossa kykenemme palvelemaan asiakkaitamme entistä kattavammin Microsoft Azure, Microsoft 365, Power Platform ja on-premises-ympäristöjen ja palveluiden tietoturvaamisessa, suojelemisessa ja hallinnoinnissa. Jos organisaatiosi tarvitsee apua tietoturvan parantamiseen, olemme valmiit auttamaan!