Microsoft Azureen kallellaan oleva tietoturva-arkkitehti?

Not Bad Security Oy on alkuvuodesta 2022 perustettu Microsoft-tietoturvaan keskittyvä asiantuntijayritys. Vaikka yritys ottaakin vasta ensimmäisiä askeleitaan, olemme jo melko kokeneita alan konkareita. Toimimme haastavissa projekti- ja neuvonantorooleissa, tavoitteenamme rakentaa maailman turvallisimmat pilvi- ja hybridiratkaisut asiakkaillemme. Yrityksemme on työntekijöidensä omistama.

💡
Fun fact: Not Bad Securityn nimi ei tullut Obama-meemistä.

Haluamme sinut, Azureen kallellaan oleva tietoturva-arkkitehti!

Olemme nyt valmiit ottamaan seuraavan askeleen yrityksemme taipaleella, ja etsimme täysipäiväiseen ja täyspäiseen työsuhteeseen teknistä arkkitehtiä, jolle Azure ja tietoturva samassa lauseessa on kuin taivas löisi tulta. Toimimme asiakkaidemme kanssa tiiviissä rajapinnassa projekteissa ja hankkeissa. Reagoimme myös mm. tietomurtoihin äkkipikaa, joskaan tällä hetkellä emme tarjoa esimerkiksi ympärivuorokautista päivystyspalvelua.

Ihan absoluuttisesti tärkeimmät asiat ensin

(Sitten muuta metadataa sen jälkeen.)

Työtä voi tehdä mistä vain. Meillä ei ole omaa toimistoa, joskin tarvittaessa työpöytää, rauhaa ja kahvia löydämme sisaryrityksemme toimistolta Helsingin keskustasta. On siellä joitain hahmoja paikallakin, jos haluaa chattailla sen watercoolerin äärellä. Työajat kuten itse parhaaksi näet – joskin asiakkaat tuppaavat arvostamaan, kun suunnilleen klo 09-15 välillä olisi elävien kirjoissa ja työntäisi bittiä pilveen. Työskentelemme suomeksi ja englanniksi. Yritettiin ruotsiksi men det gick inte så bra.

Työnkuva on moninainen, kuten pienissä yrityksissä aina. Seuraavassa havaintoja, toiveita ja ideoita – säädä vapaasti:

  • Ydinteknologiat ovat Microsoft Azuren alustapalvelut, moninaiset Azure Defender/Entra ID P2-kyvykkyyvyydet, ja järkevällä tasolla hybridiarkkitehtuurit – Azure Arc, Windows Servereiden valvonta, vähän ehkä Active Directory. Mutta tosi vähän se AD. Ja yksi ihminen harvoin näitä kaikkia osaa supersyvällisesti, painotellaan sen mukaan mikä on oma tausta, intressit ja fokus. Yksin ei tarvitse selviytyä, teamwork makes the dream work!
  • Spesifimmin tietoturvapalveluista aivan absoluuttisessa ytimessä ovat Defender for Cloud, Microsoft Sentinel, Microsoft Entra ID ja yleisesti Entra, ja Defender for Cloud Apps. MCRA:n referenssitoteutuksiin, sekä esimerkiksi Well-Architected Frameworkiin nojataan päivittäin.
  • Teemme itse sertifiointitestejä, kun ne fiksuilta näyttävät ja tuntuvat. AZ-500/SC-100/SC-200/SC-300/SC-400 ovat peruskauraa, mutta eivät toki mikään itseisarvo. Kiva, jos niitä jaksaa joskus tehdä.
  • Työ on paljon itsenäistä työtä, mutta myös tiimityötä – sekä omien työkavereiden kanssa, että asiakkaan asiantuntijaorganisaation kanssa. Aika monta juttua hoidellaan Teamsin kautta, toisaalta tosi monta juttua hoidellaan muillakin menetelmillä - vis-a-vis, old school-puhelimella ja sähköpostilla.

Palkka ja bonukset 💰

Maksamme mielellämme palkkaa hyvästä työstä. Otamme mielellämme palkkatoiveita ja pyyntöjä vastaan. Olemme tästä roolista pohtineet asialliseksi korvaukseksi jotain väliltä 4500-7 000 eur/kk. Riippuu paljon kokemuksesta, yrittäjähenkisyydestä, ja kyvyistä esimerkiksi draivata projekteja maaliin onnistuneesti.

Ideaalisti pyrkisimme jonkinlaiseen onnistumismalliin – kun projekti menee erityisen hyvin, mielellämme bonustelemme siitä suoraan tekijälle mannaa. Täydet lomat tottakai, ei kai kukaan niitä enää halua nollata.

Edut ja työvälineet

Kaikki fiksut työvälineet mitä tarvitset. Työterveys. Ei turhaa niuhottamista tai mikromanageerausta. Asiallista menoa, reipasta läppää, eikä töitä tehdä iltaisin tai viikonloppuisin – ellei nyt jostain syystä oma flow-tila ole silloin optimaalinen (kirjoitan tätä klo 21.30, koska just nyt flow). Ilmaiset Microsoft-sertifioinnit ja koulutukset. Mahdollisuus vaikuttaa suoraan yrityksen tulokseen, kehitykseen ja kehittymissuuntaan. 100% etätyö, tai jotain 0-100% väliltä. Miten elämäntilanteeseen sopii.

Työvälineet: Premium-läppäri - 75% meidän läppäreistä on MacBookeja M2-prossulla, mutta Windows täysin OK myös. Erityisen hyvä puhelin ja ripeä 5G. Iso näyttö ja hyvä näppis. Docking-station. Hyvä headsetti.

Tule tekemään töitä kanssamme!

Älä lähetä CV:tä. LinkedIn-profiili kertoo jo paljon, ja se olisi kiva vilkaista. Kerro meille toiveistasi, urasuunnitelmista ja tahtotilastasi. ”En tod halua asentaa yhtään domain controlleria ikinä” on jo voimakkaasti sanottu, ja se on ihan ok. Olemme valmiit etenemään rauhassa, ripeästi tai jotain siltä väliltä.

💡
Fun fact: Usein tietoturvaamisen työt alkavat, kun "muita" hankkeita on saatu alta pois - pyrimme siihen, että palvelemme myös tarvittaessa näiden pohjatöiden kuntoonsaattamisessa.

Meillä on töissä yksi Microsoft MVP, aika monella on MCT, ja liuta muita Microsoft-tutkintoja - kaikilla vähintään 15 vuotta diippiä osaamista. Tule oppimaan, ja jakamaan osaamistasi myös meille!

Jutellaan

Pistä sähköpostia hello@notbadsecurity.com tai soita Jussi Roine/045 237 4849.